top of page

Camí cap a la Pau Interior. Xerrada amb Teresa Pagès, a la sala Franscesc Tarafa, de Granollers

Updated: Jan 14, 2023


Si has estat present a la xerrada, recordaràs que t'he presentat unes eines per portar a la quotidianitat i així caminar cap a la Pau Interior. Aquí tens un petit resum:


- En començar el dia: SILENCI. Mirada interior. CONNEXIÓ TERRA (faig arrels) - UNIVERS (baixo un raig del Sol central) - COR (barreja en chakra 4 de l'energia del Cel i de la Terra per tenir l'Energia pura) i expandeixo per tot el cos. Irradio Llum des de mi cap a fora, a tot i tothom del meu entorn.


"Sols si estic bé amb mi, puc estar bé amb els altres."


- Obro els ulls i veig el món que m'envolta. La mirada és única i personal, segons l'experiència de vida i les creences limitants. (Exemples de l'Amor que dóna bon gust a la macedònia i del trauma pels cargols que rento delicadament i els adults es mengen).


"L'important no és el que visc, sinó des d'on visc allò que visc."


- La salut es conforma segons moltes variables. Exemple de la Corda, formada per molts cordills. La forma d'entendre el món hi té gran influència. Puc transformar algunes creences limitants per ajudar a recuperar la salut. Exemple: puc anar buidant la pica dels pensaments tòxics, o buscar la manera de tancar l'aixeta.


"Busco recuperar la Salut, no pas vèncer la malaltia."


- Interacció amb el món: Quan trobo que la mirada de l'altre és diferent de la meva: puc entrar en Conflicte o puc activar el Pensament Lateral, Confiar i construir des de la cooperació quelcom millor. (Exemple de la projecció del cercle i el rectangle: la suma era un cilindre. Tots dos teníem raó.)


EXERCICI DEL RAIG VERD (Amor incondicional i veritat) DEL MEU COR AL TEU COR. I UN RAIG DE LLUM VIOLETA EN FORMA D'INFINIT que transmuta tot l'erroni entre tu i jo. Fer cada dia durant un temps...


"Resolc el conflicte extern mirant primer el conflicte intern."


- Quan no puc resoldre, deixo anar. Desaferrament. Desidentificació (observo el què em passa però sense aferrar-me al drama).


Exercici de la DUTXA D'ENERGIA. Recullo energia de la Terra, de


l'entorn i de l'Univers i, passant amb les mans per davant de tot el cos, faig una "dutxa" de Llum que neteja tot l'organisme en cos, ment i esperit.


"Netejo i deixo anar per tornar al SILENCI." 🙏✨


La representació de la xerrada en un dibuix de la Núria Valls:








Comments


bottom of page